klackar

ska få låna dessa klackar av syrran :D

kvällsaktivitet

Om knappt tolv timmar åker jag och denna skitunge till Cyprus...
Nervis.....


PACKAR

Ja, packning står högst upp på schemat för tillfället. Imorgon tidigt tidigt åker vi. Kl 5 på morgonen ska våran Volvo Ocean Race V70 stå färdigpackad utanför huset. Första destinationen blir Norge flygplats. Därifrån åker vi direkt till Cypern. Ska bli härligt med soljumma havsbad och stekhet sand. Känns konstigt att packa så tunna kläder när man tar sig en titt utanför fönstret. Blött och grått.
Klänningar, shorts, trosor, (bikinis - räcker fem ? xD) Scrub av hela kroppen, måla naglar och Grapefruit bodylotion. I'M GOING TO CYPRUS!


PRAO - hur gick det?

Söndag, söndag
Klart jag vill att ni ska läsa min blogg, men hur trötta blir ni inte på att se samma inlägg varje gång ni går in på min blogg?
Denna vecka har jag och Agnes praoat på Volvo Penta vid Krossholmen. Vi hade inte så mycket arbetsuppgifter men inte blev det tråkigt för det. Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket under min dagar som jag har praoat!
Vill därför visa er lite bilder på vad vi fick göra!
Windy 52

städa städa

azimut 50

Vi fick även stå och fixa i köket. Baka, diska, laga osv.


NU är jag....

HEJ
nu är jag hos Agnes en snabbis för att hämta lite övernattningsgrejor. Ska sedan över till mig för att vaxa benen! Är lite misstänksam dock, hur brukar det bli för er när ni vaxar? och vilken slags produkt använder ni? WOHO, inga håriga ben här inte. Idag har det hnt vääldigt mycket på våran praoplats må jag säga. Städa lyxbåtar, och hacka lök samt parika. Skriver mer om hur det går med vaxningen senare haha!
PUSS

Nu ska jag..

Nu ska jag städa. Kläder ska in i garderoben, kläder ska rensas och skor ska slängas!
Jag hatar att bli tillsagd om sånt. Inte minst sagt när man har en mamma som är pedantisk och vill ha det kliniskt rent -.-
Agnes ska sova över här ikväll också! Vi får mysa med något gott till the hills maratonen som går nu på MTV :D
TALK TO YOU LATER
puss

bild från i somras, jag å agnes i danmark :D

MÅNDAG

Idag är det måndag, men ingen skola för det inte!
Denna vecka är det prao för alla nior. Eftersom jag och agnes var aaaningen sega med att hitta något seriöst har vi fått ett "jobb" om man nu ens kan kalla det för det på krossholmen som ligger bortanför amhult, vid KSS håller till. Pappa jobbar nämligen på Volvo Penta där han är med och bestämmer vad båtmotorerna ska ha för egenskaper. Krosshalomen är ett marint center där dom testkkör båtarna osv. And it's not just some wimped tiny boats vi snackar om utan stora babys! Sådana man ser gamla rika gubbar köra runt i vid medelhavet..
Anyway, så där hamnade vi.
Denna veckan blir nog rätt lugn, inga läxor eller prov. Dessutom ser jag fram emot nästa vecka då jag å agnes drar till Cypern. JAG LÄNGTAR APMYCKET!!

PUSS

with my darling!












HEJ

HEJ / paulina

!!

Jag ska bli duktigare på att uppdatera om mitt så makalöst händelserika liv!!


RSS 2.0