Hopp i solen

Så, nu är jag och agnes ute och solar och studsar! Vi ska strax åka iväg och köpa jordgubbar till våra mammor. det är ju trots allt mors dag idag. sedan blir det Cecilias konfirmation.. bloggar senare! ha en bra dag hörni! ;)

kväll och det ska vara vid havet

Igår åkte jag agnes och Andreasboy ner till havet. Vi tog med oss macaroner och köttbullar och myste vid solnedgången. Jag och andreas tog oss ett dopp! (det var årets första för mig bara så ni vet) vi hade kuuul :D



yeah!

Nu sitter christin här lite sent och skriver om hennes funderingar. Nu kom jag på det. Jag orkar inte skriva ner min funderingar.Ville bara säga hur lycklig jag är för mina kompisar som jag har runt mig. I sommar rockar vi världen!!!

Brorsan på besök efter ett halvår :D

Nu är jag och suss hemma från en dag på stan. Fick mycket gjort på kort tid. Skatetröjor och jeansshorts och bikini! hux flux! Här var det shopping. Tur att jag och syrran kommer bra överens när det gäller sånt..
Just det! Fick reda på igår att min bror skulle komma hem på kort besök från kina. Fatta vad jag har saknat honom ?! Så när vi kom hem luktade det grill och några minuter senare kom han med resväskor i händerna, YAY! Äntligen lite livat i huset. för er som inte vet heter han fredrik och är 25 år, alltså 10 år äldre än mig och han är den mest roliga och underbaraste brorsa man kan ha! Nu har jag ätit Ben&Jerrys och sitter i min rosa mysdräkt redo för att krypa ner i sängen. Godnatt!


Så fort jag hade köpt shortsen åkte dom snabbt på! in lover(L)

Off 2 town

Skriver ett kort inlägg innan jag och syrran drar iväg till stan för shopping! Suss laddar upp med banan, jag antar att det är det som är inne nu x) ha det gött alla och njut av vädret ffs! ;)

Svennebanan

nu har sofia tagit studenten!

Har haft en lagom jobbig dag på triumf idag. Men direkt när jag hade slutat bar det av hem för att slänga på mig något och fira Sofia på hennes student. GRATTIS! Blev ett par foton. Sen slog det mig, fyra år kvar tills jag står där i min mössa och skriker för fulla muggar : "FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!" fyra långa år, men som tur är finns det mycket kvar att njuta av också.
Nu är jag trött och ska gå och ta på mig min pjamas. Och förresten är ledig imorgon så då sticker jag och syrran till stan och shoppar- lovley! ha det bra och godnatt på er!



Sofia, Suss och Johanna

Natta håller i en väldigt söt hund.

Wazzup suckers?! :D

Godmorgon alla trötta! skriver ett kort inlägg innan jag åker iväg till "jobbet" Ser ut att bli fint väder idag vilket betyder mycket kunder.. kul ska det bli iaf. Hoppas ni får en bra dag, skriver senare puss!

Såhär tråkig ser jag ut, får ju byta om till en klarröd tröja på triumf..


RESOR

Så, ännu en dag har passerat!
Nu har jag kommit i underfund med att inget bra väder - inga sugna glasskunder. Fick reda på att en av tjejerna som jag jobbar med beställde en sist-minutenresa till Greklad, Kreta. Tänk vad härligt att åka nu medans det ändå regnar och velar här i jobbiga Göteborg. Då kom jag och tänka på de fantastiska resor som faktiskt jag har fått göra under det senaste året: USA, Brasilien och Österrike! Så därför tänkte jag göra en liten flashback med bilder som jag har tagit!

BRASILIEN

På planet tidigt, tidigt..

Mellanladning i Amsterdam och 6 timmar att spendera. Hyrde cyklar och trampade runt i den vackra staden. Besökte även Van Gogh museét. Mäktigt.

Utsikten från huset, nedanför altanen började en trappa som slingrade sig ner till stranden..

På stranden , Erik (agnes pappa) Emma och Agnes

På beach Club, (lockigt hår när jag inte har gjort ett piss med det btw -.- )

Agnes i en av husets mysiga hängmattor...

Tagit efter en långa dag på stranden, vi är påväg hem och går på den ett par kilometerlånga stranden.
Det var så vackert där!

ÖSTERRIKE



Me and agnes i backen..

Vårat hotell, alldeles nyrenoverat och jag och agnes fick eget rum med dubbelsäng och shit :D

vid ett väldigt stort vattenfall som rann genom byn..

Fondue middag som var vääldigt god! (fråga mig inte vad jag gör..)

I backen igång med uppvärming.. get your hands up(L)

USA - tog inga kort  typ alls tyvärr, hann liksom aldrig. omen ni vet hur det är. Om man inte tar med den så ba: skit, nu skulle man ha haft kameran. och om man har med sig kameran tar man aldrig upp den för det kan man ju ta kort på senare.. dum christin, dum.. Förhoppningsvis blir det fler gånger dit!

Här har christin inte sovit på över 24 timmar. Vi har precis hyrt en bil som vi ska köra till huset där familjen som vi känner bor. Jävla talande GPS som pratade hela tiden : "Enter roundabout" "turn left"  "1 mile to final destination.."  Driving me crazy asså?!

måndag och jag är hemma

Hej! kom just hem ifån min första praodag på triumf glasscafé. Och det gick bättre än vad jag trott. Man kommer in i det snabbt och dom som jobbar med mig är glada och sociala. Dessutom får jag ta gratis glass och godis.. mhm..
Har solat lite på balkongen nu, härligt. So far so good helt enkelt. Hoppas ni har haft en lika bra dag, puss

gabriellachristin å fik funkar finfint

tjenare! Åkte in en sväng med Gabriella och fikade. Vädret blev strålande senare på dagen, härligt.
Nu får vi hoppas att det håller sig så också (vilket det nu inte kommer att göra bara för att jag sa så -.-) imorgon bär det av till Triumf på Backaplan för prao. Spännande spännande.. Det ska bli kul, jag älskar att träffa nya människor och om vädret blir fint vill många ha glass ^^

Vänta! jag fick just känna världens mest ljuvliga doft, GRILL<3
Dags att kavla upp ärmarna... Hoppas ni får en mysig söndagskväll!


grattis anna och sofia!

Så nu har batteriet till kameran blivit laddat och jag kan äntligen lägga in lite bilder från gårdagens födelsedagsfirande. Anna och Sofia är femton nu. Grattis till dom! Riktigt trevligt var det :) tack!






Fredag morgon

Vaknar upp, det pissregnar ute. buhu
Agnes sov över här. Så vi var duktiga och gjorde pannkakor till frukost ;D Ska nog sticka iväg till stan sen, ha en bra dag hörni!


JAG ÄR GLAD

Nu sitter Christin här och är glad, lättad och mer positiv än jag någonsin har varit på dom senaste månaderna. Nu är det bara tre veckor kvar, ungefär. Två av dom består av prao på ett glasscafé inne på Backaplan - vilket innebär att äta glass och softa. Sista veckan gör man ju typ inget, eller visst dom hinner ändra betygen. Men inga mer prov eller läxor! Fatta vad gött?! Så nu ska slappa och njuta i fulla drag, för det förtjänar ffs jag :D


Förresten fick jag en ögonskugga och ngt annat glittrigt smink man ska ha på ögonen ifrån Make Up Store igår. Anledningen till denna fina gåva var att jag hade valt att prenumerara på en tidning. Så jag säger YAY till det med!

TRÄDSTOCK

Så, nu har jag kommit hem från Trästocksfestivalen vi hade i skolan. En dag fylld med bra musik med bra band! Vi hade tur med vädret trots att det började regna i slutet, men det gjorde ingenting. Det stod trogna fans och lyssnade på det sista bandet :D 
Orkar inte skriva så mycket mer så låter bilderna tala för sig själva! Tog tyvärr bara foton på enstaka band men dom får duga mer än väl!

Mathilda och Julia sjöng

Paulina var duktig på bas


Quantum on stage

Quantum on stage

Agnes, the basist

Tove, Elias, Emma och Agnes som framförde låten ehh .. med Glasvegas ><

några godingar..

alexander, adrian och marcus (adrian looks like he's in a lot of pain)
 
wtf?! aja, denna får avsluta dagen

Christin ska bli bättre på uppdatering

hej, sorry för den dåliga uppdateringen. Men nu händer det mycket. Idag är sista dagen i skolan på över två veckor. PRAO! jatack :D

MOPPETIDER (synd bara att min är inne på verkstan ;(  Anna och Felicia

kicki really need this song right now

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
all you said before
Like how much you wanted
Anyone but me Said you'd never come back         
But here you are again

Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me

And honestly                                                                
My life would suck without you                                    

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let go
Oh yeah

Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you


 kicki likes

fail

Ja, nu sitter man här en ljuvlig torsdagskväll och skriver. Hade orientering idag för övrigt -.- Jag säger bara, grattis till mig och gabriella som är bäst på att hitta i vildmarkens mystiska djungel.. Ridning idag även. Jag och syrran åker ju moppe dit och självklart på vägen hem så e något fel på den sabla kina-motorn och går inte att starta. Punkt. Jag känner att jag inte behöver utrrycka mig mer än så för att ni ska förstå hur det gick sen.  Haha, annars har jag haft en bra dag i allmänhet. ha det!

marcus!

Idag var det Marcus som gällde, och han var stark nog att sätta upp min studsmatta för sommaren :D (thanks) Vi hoppade och hade skoj, marcus you're born to be a legend.

marcus är.. seriöst antingen självmordbenägen eller bara helt galen :D

sen fakta om den härliga söndagen!

Sorry att det inte har blivit något bloggande på sistonde, men har haft data-förbud ett litet tag. ouch. Men nu är det över och Christin fortsätter i samma spår som vanligt. I söndags tog vi en båt som vi lånat från pappas jobb och släppte av suss vi marstrand. Vackert men väldigt kallt och blåsigt väder!  Mhmm.. Båtsäsongen börjar snart och jag längtar som fan! Att få åka ut till små mysiga öar och grilla vid solnedgången när klipporna fortfarande är varma från dagen. Aja, här kommer iaf lite bilder. Ha det!


Suss och Philip

tha boat


Jag och Sofia :D

lördagen var super(läskig)

Som sagt, mötte upp Sofia och Karro i stan där vi tog en fika på min favoritcafé Condecco. Sedan gick vi bara runt lite och njöt av det emellanåt fina vädret. Åkte och hyrde film sen med Anna och Nattis. En skräckis och en komedi. Haha, att vi ska lyckas varje gång med att välja en film som verkligen totalt suger.

Skräckisen handlade om ett par tjejer som hade kört vilse. Dom stannar vid en öde mack och ska fråga om vägen då dom kör in i en bil när dom ska åka därifrån. Tjejerna tar gasen i botten för att undvika böter eller något annat otrevligt. då helt plötsligt visar det sig att i bilen dom körde på, sitter en sinnesjuk kvinna. En kvinna som har sin döda familj i backluckan. En kvinna som vill inget hellre än att dom ska sona för sitt brott genom att lida. Oj, jag glömde nämna att filmen var inspelad med en vanlig filmkamera för att tydligen " ge mer hemma känsla" - Ye, right.



lördagens planer..

Hejsan! planer för idag? jo som ni kanske inte vet vaknar jag ganska tidigt på mornarna. Jag menar varför inte? Då har man ju hela dagen framför sig istället för att ligga där och halvsova. Jag är inte en av dom där jobbiga och trötta personerna som man inte vill gå i närheten på- person. Utan kanske är lite butter dom första tio minuterna. Låt mig vakna! haha nu låter jag som typ en hund som säger hur den vill bli behandla typ: "klappa mig gärna på magen, men om jag börjar krafsa med mitt högra bakben betyder det att jag är trött på dig och vill att du ska gå härifrån"

Ska nu på förmiddagen in och möta Sofia och Karro. Som det var tänkt först hade vi liseberg inplanerat men vädret (som alltid) höll oss tillbaka. Jag tror vi äter en bit där inne och sen blir det nog filmkväll! skriver mer senare, ha det!


paulina, fredag

Hängde lite med paulina idag, du är underbar! och vi är coolast :D<3


coca cola

asså vem blir inte sugen på en iskall cola när sommarens stekande solstrålar närmar sig... (synd bara att det har regnat och blåst och varit kallt hela veckan.. damn ><')



lite småkul uppfinning, dock läskig att ha hemma hos sig själv när man ska upp mitt i natten och dricka vatten..


att plugga är att döda

Hej! nu sitter jag här och pluggar. Jag pluggar NO! fattar ni NO ? och det är inte det minsta kul ska jag säga er.
Tittar ut och ser inte ett enda moln på himlen. Vill göra något annat än att sitta här inne och plugga. Ska be pappa förhöra mig sen >< Han är grymt bra faktiskt, han liksom förhör samtidigt som han lär mig sakerna som jag inte har kunnat svara på! 
Sedan ska jag också försöka att få tag i min och Gabriellas praochef som är helt på flötet. Inte många veckor kvar innan skolan är slut för denna gång, lovely! ha det

stan idag

Åkte på en sväng in till stan med Agnes! hur mysigt som helst. vi satt och tog oss lite käk på caféet Condecco (wich i love by the way) och sedan blev det av till att kolla lite i affärer. Jag hittade ett superfint armband i läder med nitar på, kan tyvärr inte visa eftersom batteriet dog. OBS! glöm ej att ladda. Och sedan efter mycket velande hittade jag och Agnes ett par underbara gladiatorsandaler i skinn. Så nu har vi gått runt i hennes hus med dom på, för att "gå in dom" Nu kom jag på det, skulle egentligen pluggat på saker.. hehe det får bli imorgon! ha det



Ben & Jerrys



 Jag vet inte vad ni tycker, men jag får iallfall sommarkänlsor när man tar sig en titt på dessa smarriga färsprakande glassbomberna. För er som inte vet så gör Ben & Jerry´s glassar med det där lilla extra! Jag menar, vem skulle annars komma på att göra en glass med kakdeg, chokladtoppar och browniebitar inuti? Inte ICA iallafall..
                                                               



älsklingen är kommen

Äntligen är den min!!
Har gått och väntat ett tag nu på den här älsklingen som jag förhoppningsvis kommer ta med med överallt. Innan använde jag kameran på min mobil som kanske inte har liiika bra bildkvalité men men. Så nu vi får hoppas att minnena från sommaren 2009 kommer att sparas med hjälp av mig och denna pryl :)
idag har jag inte gjort något speciellt. Åkte bara in till kyrkan på mogronen och var med på gudstjänst med kåpa och allt. Tog emot nattvard, ja ni vet hela truddilutten! Sista stapeln i min konfimandhistoria. När jag kom hem fixade jag lite på min blogg och pluggade på mitt moppetest som är imorgon (nerver, nerver..) Men många har sagt det är lätt så vi får hålla tummarna. ha det


Några av presenterna...

Fick en massa fina presenter! :) (laddar bara upp på några)


en present vi fick av våra konfirmandledare

armband av Syrran och hennes pojkvän Philip

armband av farmor och farfar

halsbandsberlock från fam. Bengtsson


Jag fick även jättefina blommor, tack för en oförglömlig dag.
Christins konfirmation -09


min konfirmation!

YAY!
nu har jag konfirmerat mig :D dagen var strålande och festen efter var lyckad med massor av fina presenter och god mat! tack alla som kom förresten. Konfirmationen:


torsdagen tog aldrig slut?!

underbara torsdag som får avsluta denna vecka i skolan! Hemkunskap, fotbollsmatch i solen, glass och party. mhm..
Bilder från Toves middag kommer sen!
Nu väntar bara konfirmationen som smyger sig fram med stormsteg. På lördag gäller det!


Hemkunskapen, vi fick laga fisksoppa som jag och gabriella inte var så förtjusta i...

 paulina  håller tummarna på att våran skola ska kicka ass . fotbollsmatch, våran skola mot någon annans

Magnum temptation chokolate, jag älskar denna otroligt svindyrasominteärvärtpengarna- glass!

RSS 2.0