Min sista dag på mitt gamla liv!

Det är så sant som sagt!
Idag är sista dagen på sommarlovet. Det sommarlovet då jag degat som mest faktiskt. Annars har jag ju alltid haft extraträningar med konståkningen, tagit mig på en joggingrunda elr gått en snabb promenad ner till havet. Non of that has happened...
Så därför behöver jag komma igång igen, något som kan sysselsätta mig. Så jag ska skaffa kort på New Body och gå på sånna där roliga pass som Step up eller Afrikansk dans! Ska skaffa det så snart som möjligt innan jag sprängs av överskottenergi x)
 



I veckan köpte jag även en skitsnygg fodralklänning i blå mocka. Jag gick runt och småkikade lite på H&M när jag fick syn denna bllåa guldklimp. YAY!

dragkedja hela vägen upp...

Måndag tisdag

Tjejerna från Allingsås kom hit i måndags. Hämtade dom vid centralen och sedan knallade vi runt i stan, åt lunch och tog en fika! :D Hade tyvärr inte med mig min kamera men kul va're!

Josefins öga, fotograf - moi!

Söndag!

Godmorgon!
Jag steg upp till sol, några minuter senare åt jag frukost i spöregn och nu sitter jag ock bloggar till blåsigt men sol. Vad är det här?!
Ska iallfall dra en sväng till en kompis. Satsar på att hinna cykla iväg innan regnet kommer igen.  Vi har inte träffats så mycket under sommaren så ska bli kul!

Ikväll blir det Rix FM festivalen. Jag drar dit med min kompis Mathilda som jag träffade i Norge när vi var där och åkte skidor. Henne har jag inte heller träffat på ett tag så ska dra in lite tidigare för att sätta oss på något mysigt café och prata om, ja om allt. Har glömt min urladdade kamera hemma hos Paulina så får se om jag kan bjuda på några bilder...


Hittade en hemskt gammal bild på mig och gabriella, Haha, tror vi sitter inne i ett omklädningsrum på Lindex.. ._.


här har det börjat bli dammigt minsann...

hej säger vi först. Ungefär 24536565 timmar sedan vi hördes! Bestämde mig för att göra ett sommaruppehåll. Först tänkte jag på att lägga ner min blogg, men insåg att denna tanken bara kom upp eftersom jag var så lat. Klart jag ska fortsätta skriva! Speciellt efter allt som har hänt i sommar och allt som kommer hända nu i nian.

Veckorna har bara flugit iväg och jag önskar att jag hade kunnat ta in lite mer av den där doften från havsstänk, mjukglassen doppad i strössel och hur äckligt det luktade nere i killarnas korridor på lägret..
Okej kanske inte det sista, men detta sommarlovet är nog ett av det mest behövda i Christin världshistoria!

Tänkte därför nu som höstpremiär för denna blogg ha en sommarutställning av sommaren 09...

MILITÄRLÄGRET - två veckor
Känsö - Amf4 (amfibiekåren) Är en militärö som till en början kallades Ka4. Det var där man hade kanoner utåt för att skydda vårat Svearike. Men numera är det mer marint inriktat och utbildar elever inom det som sagt marina.
Det lägret som jag gick på har hållits i två veckor varje sommar sedan jag vet inte när. Längesen iaf. Där får man lära sig att ro, segla (jiggar) motion, hälsa, vård, kamrat och gemenskap och framförallt vad det innebär att vara militär. Där fick man lära sig den hårda vägen minsann!

Nu börjar alla tänka: åh herregud, hur fan gick hon med på detta?!
Allt började med att min bror gick på detta läger i flera år och utbildade sig till var det nu var... Jag hade som mindre fått vara med ute på besöksdagen och titta på vad min bror hade fått lära sig och inte tänkt så mycket mer än att: Jo, men detta verkade ju lite roligt. Alltså inga planer på att själv gå...
Ålder för att få vara med var 15 år och man kan max vara.. jag tror det var 17 eller 18. 
Pappa nämnde det väl ett par gånger för mig och min kompis Agnes men det gick väl mest in i det ena örat och ut i det andra. Veckorna gick och pappa började prata om att han hade anmält mig och Agnes. det var då jag började inse: oh my fucking god...
Men vi var inte ensamma, Till ön kom ca 50 st GK- elever. GK står för grundkurs.
Jag och Agnes fick bo i samma rum (som tur var phju*) Varje morgon var det dags för morgon fys. Klockan 06:05 skulle vi stå uppställda på den soltorkade grusplanen i våra träningskläder! Vi fick oftast springa en runda och sedan lite styrketräning. Inget alltför jobbigt men gissa om man var trött ?!
Efter detta skulle man duscha, börja städa sitt rum för visitation. Varje rum blev även tilldelade ett städområde. Jag och Agnes hade det lite extra jobbigt eftersom vi var ensamma i vårat rum, en hade ryckt ut osv...
Vi två blev självklart ansvariga för toaletterna samt allt runt i det rummet. Allt skulle visiteras!
Frukost hann man klämma i sig också. Maten var en av det bästa grejerna på lägret. MUMS!

Under dom två veckorna lärde man sig mycket. Segla ( kunde inte innan) knopar, sjukvård, passa tider -.- , hjälpa varandra, märken, sammarbeta osv..
Man fick otroligt mycket kompisar som man dessutom kom väldigt nära. Och nu när jag tänker tillbaka på det är det dom bästa stunderna som man minns klarast!
Ska därför gå nästa år också, för att få gå i FK (fortsättningskurs) nästa år behöver jag ta förarintyg, vilket innebär att jag får köra lagligt ute på havet med en båt som max är tolv meter. detta skall jag ta med dom andra ifrån lägret senare i höst! Efter FK kan man även gå vidare till PK (praktik kurs) men även där måste du ha tagit Skepparexamen. Och då får man köra stridsbåt. Satsar på att klara det med!
Men som sagt mycket rolgt och lite mindre kul på (som för mig kändes efter första veckan) väldigt kort tid.
Här kommer lite bilder...



Här ror vi, Sergeanten som står upp i grönt gjorde det tunga jobbet naaat* att styra detta så snabba fartyg...

ibland fick vi göra lite styrka i korridoren, bara sådär random.. x'/ "BÖJ" - "STRÄCK"

sista veckan var vi ute på en långfärd i två nätter. Innan det här fotot togs hade himlen öppnat sig och det hade pissregnat -.-

jag och agnes is SEXY MILITARYGIRLS

våran packning , som var tvungen att ligga på en rak linje efter varje langning...

KÄNSÖ

"Bilda langningskedja!!!!!!!!!!!!"

Segla var det skönaste.. slappt och mysigt. och så hann man prata  :D

Jag och Kapten Eliasson! :D

veckan efter ägnades till mesta del med Agnes och Lovisa, en hur go tjej som helst från lägret! :D

eftersom alla dessa bilder från denna veckan redan finns på facebook så...
älskar er!

Aja nu får det komma lite random bilder!!! :D

Petter, oliver , jag

Syrran odlar mustach? nejnejnej,

anna, gabriella på panda vision. Längst fram, mäktigt

Gabriella, jag paulina

Säby, hjula jaja

bootyshake

den var söt, den var nära, den låg vid vårt hus hela dagen..

why not?

legend

hey you

haha söt!

ni var för bra för oss killar :D

jump in ica maxi , just do it for randoms sake! :D

i väntan på 23:an(L)

burns burns burns, in the ring of fire...


PEACE OUT MOTHERFUCKERS

nu har jag berättat i helhet vad jag har gjort, vad har ni gjort? :D
hoppas ni har haft ett braaaaaaaa sommarlov


RSS 2.0